Tuotteet ja hinnasto

Valmistamme kahta eri laatuluokkaa: puistokatetta ja puutarhan koristekatetta. Suurin ero laatuluokissa on kosteus. Puistokate on kosteaa irtotavaraa ja se on levitettävä muutaman päivän sisällä. Puutarhan koristekate on kuivattu ja säkitetty, joten se kestää pitkäaikaistakin säilytystä. Käytämme vain luontoystävällisiä väripigmenttejä. Tuotteemme ovat lähituotettu varsinaissuomalaisista runkopuista. Runkopuusta tuotettu koristekate kestää useita vuosia, toisin kuin havupuun kuoresta valmistettu kuorike tai kuorikate. Lisäksi värjätty koristekate antaa hyvän suojan rikkakasveja vastaan. Se myös maatuu luonnollisesti jälkiä jättämättä.

Puutarhan koristekate on ensiluokkaista kuorittua varsinaissuomalaista havupuuta. Se on kuivattu ja kestää pitkäaikaistakin säilytystä kuivassa. Se on pakattu 250l tai 1000l suursäkkiin. 250l säkki on suunniteltu niin, että sitä pystyy yksi ihminen siirtämään (painaa n. 40-50kg) ja mahtuu useimpien henkilöautojen tavaratilaan. Värisävyt ovat hiilenmusta, antiikinpunainen ja pähkinänruskea.

Käyttökohteet: kukkapenkit, puiden ja pensaiden alusta, rakennusten vierustat yms.

Puistokate on kuorimattomasta havu- tai sekapuusta valmistettua katetta. Saatavilla värjättynä tai värjäämättömänä. Se on hieman kosteaa, ja siitä irtoaa väriä enemmän, etenkin kuljetuksen ja levityksen aikana. Kuivumisen jälkeen väriä ei irtoa juurikaan. Levitettynä puistokate kuivuu aurinkoisella säällä hetkessä. Verrattuna puutarhan koristekatteeseen, puistokate sisältää enemmän hienojakoisempaa puuainesta. Suositellaan levitettäväksi mahdollisimman pian. Nouto esimerkiksi peräkärryllä. Otathan huomioon, että puistokatetta on saatavilla vaihtelevasti. Kannattaa tiedustella ennen noutoa. Suuremmat määrät (yli 2m3) valmistamme tilauksesta. Puistokate on irtotavaraa,  sitä ei ole saatavilla säkitettynä.

Käyttökohteet: polut, isot alat rakennusten ympärillä, teiden vierustat jne. Puistokate toimii myös erityisen kauniina päällysteenä, etenkin paikoissa joissa nurmikko ei kasva. Voidaan käyttää puutarhan koristekatteen tavoin kohteissa, joihin katteen voi levittää välittömästi.

koristekate

Koristekatteet – hiilenmusta – antiikinpunainen – pähkinanruskea – värjäämätön

Hinnasto (sis. alv)

Puutarhan koristekate (varastotuote)

250l     50€
1000l  180€

Puistokate (rajoitettu saatavuus / valmistus tilauksesta)

Värjätty
Kauha (~250l) 25€

Värjäämätön
Kauha (~250l) 10€


Vain korttimaksu. Nouda tai kysy kuljetustarjousta!

koristekate kuorikate kuorike säkki

koristekate 250l mahtuu useimpien autojen tavatilaan

 

Meiltä myös pienet maisemointityöt, katteen levitykset sekä muut alaan liittyvät työt.

koristekivet

koristekivet ja ruukut elävöittävät koristekatteella maisemoitua pihaa